Náš tým

Vítejte na webových stránkách Mažoretek Chocerady Tyto stránky jsou společné pro obě naše skupiny, na hlavní stránce naleznete odkaz na individuální stránky klasických mažoretek pod vedením Inky Samkové a mažoretek twirling, které vede Radka Janoušková.   Dozvíte se tak, jak si naše mažoretky vedou na soutěžích. Uvidíte fotografie z různých akcí. Můžete shlédnout také videa a v neposlední řadě můžete přihlásit také Vaše dítě. Podívejte se na obě skupinky nadaných děvčat a přijďte se k nám podívat.   Budeme se těšit Vaše Smetanky

Soutěž v Radotíně

23.03.2013 19:02

Dnešek byl pro všechny naše dívky velice významný den. Dnes, se totiž všechny holčiny zůčastnily soutěže O Radotínský pohár, na který se všechny pečlivě připravovaly už několik měsíců předem pod vedením naší skvělé trenérky.

Už od rána se všechny holky velice těšily na to, jak si to na soutěži užijí. Hlavně nejmenší holky Pidismetanky, které dnes měli svou první soutěž :))

Holčiny soutěžily hned v několika kategoriích.

Naše největší holky Smetanky soutěžily v kategorii senior velká formace a miniformace. Ve velké formaci se umístily na krásném 2. místě se skladbou "The Last Wild", za které byly velice rády, ale ještě větší radost jim přineslo vítězné 1. místo za miniformaci na dechovou sklatbu.

Naše menší holčiny Minismetanky soutěžily v kategorii junior a taktéž jako velké holky v miniformaci ve velké formaci. V miniformaci se umístily na krásném 4. místě, za které jsme všichni moc rádi :) ale za to se ve velké formaci holky vyznamenaly! Se svou skladbou "Barbie girl" totiž získaly nádhernéa vybojované 2. místo :)

Ani naše nejmenší mažoretky Pidismetanky neodjely z Radotína bez medaile. Holčiny byly totiž velice šikovné a ani tréma z 1. soutěže na nich nebylo znát :) Nádherně odpochodovaná skladba "Crazy frog" si od porodců vysloužila krásné 3. místo, které bylo obrovským úspěchem.

Pro holky to byl velice dobrý zážitek, ze kterého si odnesly krásné vzpomínky, nějaké to přiučení, a hlavně ten úžasný pocit z těžce vydřených medailí :)) !