Náš tým

Vítejte na webových stránkách Mažoretek Chocerady Tyto stránky jsou společné pro obě naše skupiny, na hlavní stránce naleznete odkaz na individuální stránky klasických mažoretek pod vedením Inky Samkové a mažoretek twirling, které vede Radka Janoušková.   Dozvíte se tak, jak si naše mažoretky vedou na soutěžích. Uvidíte fotografie z různých akcí. Můžete shlédnout také videa a v neposlední řadě můžete přihlásit také Vaše dítě. Podívejte se na obě skupinky nadaných děvčat a přijďte se k nám podívat.   Budeme se těšit Vaše Smetanky

Soutěž v Kolíně SÓLA, DUA A TRI

28.03.2009 00:00

Předvedeme dvě DUA a dvě TRI.

Rok utekl jako voda a za tu dobu jsme vyrostly o nějaký ten kus a hlavně nabraly spoustu zkušeností a nučily se nové prvky.

 

Teď, po roce toho chceme pořádně využít a tak jsme se přihlásili do soutěže v Kolíně. Dne 28.3. budeme bojovat hned v několika kategoriích: 

Senior Duo Tanec: Adéla Fantysová a Vendula Přenosilová

Senior Trio Tanec: Adéla Fantysová, Adéla Přenosilová a Vendula Přenosilová

Junior Duo Baton: Johanka Soukupová a Adéla Záhorová 

Junior Trio Baton: Johanka Soukupová, Štěpánka Šťouralová a Simča Zemanová

 

Bližší informace na www.opoharzezamku.estranky.cz

 

Aby se zase mnozí z Vás na Maškarním plese v Choceradech nedivili :), je nutné podotknout, že v soutěži jsou přesně daná pravidla, která se nesmějí porušit. Na celé vystoupení májí účinkující pouhé 2 minuty. 20 vteřin nástupu a 20 vteřin odchodu se moc využít nedá :) TAK DRŽTE PALEČKY A PŘIJEĎTE KLIDNĚ I FANDIT!!