Náš tým

Vítejte na webových stránkách Mažoretek Chocerady Tyto stránky jsou společné pro obě naše skupiny, na hlavní stránce naleznete odkaz na individuální stránky klasických mažoretek pod vedením Inky Samkové a mažoretek twirling, které vede Radka Janoušková.   Dozvíte se tak, jak si naše mažoretky vedou na soutěžích. Uvidíte fotografie z různých akcí. Můžete shlédnout také videa a v neposlední řadě můžete přihlásit také Vaše dítě. Podívejte se na obě skupinky nadaných děvčat a přijďte se k nám podívat.   Budeme se těšit Vaše Smetanky

Soustředění 2009

22.06.2009 12:36

Celý rok jsme se my Smetanky, ale i MiniSmetanky, těšily na každoroční soustředění. V pondělí v 9:00 jsme konečně vyrazili i společně s fotbalisty směr Slapy.

 

Ubytováni jsme byli v Nové Živohošti v kempu Nový Tobogan, kde se nám moc a moc líbilo.

 

Celý týden bylo super počasí, takže pravidelné tréninky vystřídalo spíš pravidelné koupání :) Ale i tak jsme stihly všechno co jsme potřebovaly. Tedy Smetanky natrénovat v 9vítce 4 skladby na Vranovanku, zopakovat a dopilovat soutěžní skladby Senior 2009 a Junior 2009 a hlavně secvičit sestavu PompoNs! MiniSmetanky poctivě trénovaly na první vysoupení a učily se nové prvky. Každá MiniSmetanka se snažila jak mohla, ale našly se i takové, které i ve svém volném čase trénovali s ,,VELKÝMA" Smetankama. Takže se můžeme možná i od září těšit na nové přírůstky do Juniorek :)

 

Pompons jsme trénovaly úplně poprvé, ale zvládly jsme to skvěle. Ti, co byli na fotbalovém hřišti v sobotu 20.6. v 17:00 se o tom mohli přesvědčit na vlastní oči. Ti co se o zážitek ,,ochudili" se můžou podívat na video.

 

Sestava jsme věnovaly Pepíčkovi, který bohužel ze zdravotních problémů musí s reprezentací choceradského fotbalového družstva přestat. Doufáme, že se mu vystoupení libilo :)

 

Tedy děkujeme všem, kteří s námi na soustředění byli a starali se o nás. Děkujeme Páje, Evě, Vlastě, Milanovi a Pétě!

 

Hlavní poděkování klukům :) za zpestření celého pobytu :) a KOFIMU ZA SNAHU V POMPONS A SUPER NÁPADY! Díííííky

 

Vaše Smetanky