Náš tým

Vítejte na webových stránkách Mažoretek Chocerady Tyto stránky jsou společné pro obě naše skupiny, na hlavní stránce naleznete odkaz na individuální stránky klasických mažoretek pod vedením Inky Samkové a mažoretek twirling, které vede Radka Janoušková.   Dozvíte se tak, jak si naše mažoretky vedou na soutěžích. Uvidíte fotografie z různých akcí. Můžete shlédnout také videa a v neposlední řadě můžete přihlásit také Vaše dítě. Podívejte se na obě skupinky nadaných děvčat a přijďte se k nám podívat.   Budeme se těšit Vaše Smetanky

Novinky:)

20.05.2009 07:41

Dlouho jsme se neozvaly, takže je na čase to změnit:)

Soutěže máme za sebou a myslím, že jsme získaly nové zkušenosti. Především jsme se rozhodly, že nebudeme jako ostatní skupiny. Mažoretka už není v této době, to co bývávala. Celé své vystoupení prohopsá, protančí nebo proskáče, a to se nám nelíbí. Řekly jsme si, že raději budeme klasicky pochodovat, jako v dřívějších dobách.

Kdo viděl naše nedávná vystoupení určitě si nemohl nevšimnout našich nových kostýmů. Meruňkovo-modré + "četnický klobouk" - jak někteří z Vás nazvali. Kostými jsme dostaly od mažoretek Koletovy hornické Hudby ze Rtyně v Podkrkonoší. A za to jim velice děkujeme:)

Dále jsme se tento rok rozhodly zakoupit nové kozačky. Kozačky jsou krásné a co nejdříve je předvedeme.

Naše překvapení pro fotbalové fanoušky se bohužel tuto sezónu nestihne. Kvůli soutěžím se náš trénink kolikrát odehrávál i 4x za týden. Což pro některé z nás bylo velice vyčerpávající. Takže doufáme, že si na překvapení počkáte. Budeme se snažit ho uskutečnit co nejdříve.

Blíží se konec školního roku a k tomu i konec mažoretkové sezóny. Jak už bývá naším zvykem i letos se vypravíme společně s fotbalisty SK Chocerady na soustředění. Chystáme se strávit týden v Juniorcampu Tobogán v Nové Živohošti. A to od 15. do 19. června.

Do konce června máme před sebou ještě pár vystoupení. Nejbližší je 30. května . Ráno vystupujeme v Benešově na přehlídce dechových orchestrů za doprovodu Vranovanky. V dalších dnech budeme vystupovat ještě na fotbalovém hřišti v Choceradech, Týnci nad Sázavou a v Čerčanech.